0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

LAZETIĆ GOVORIO O RIVALU U KVALIFIKACIJAMA: Čeka nas spektakl, biće sjajno na oba stadiona!

Objavljeno: 24.07.23 u 19:12

Bez straha u Topoli od rivala.

Na današnjem žrebu za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, naš vicešampion izvukao je Bragu iz Portugala, a o rivalu je govorio fenomenalni šef struke Lavova, Žarko Lazetić.

Saznali smo ime protivnika sada ćemo tek da se bavimo time, skidamo utakmice i pogledamo ih. Osnovne stvari vidimo, Braga je iz godine u godinu u grupnim fazama Lige Evrope i Lige konferencije. Bila je treća prošle sezone u prvenstvu, zadržala je trener, što nam olakšava da je bolje analiziramo. Ostale ekipe su menjale trenera, pa je to možda mogla da bude neka naša prilika. Znamo da nismo favoriti, Braga je to po svemu. Za neke ozbiljnije ocene moramo da pogledamo utakmice“, naveo je trener Žarko Lazetić u izjavi za klupsku televiziju

Čeka nas spektakl, da ne kažem atomski, ozbiljan fudbal. Pobaćemo da pariramo na način na koji igramo, na svoj način. Braga je ekipa koja igra ofanzivno i otvoreno, biće spektakl na oba stadiona. Probaćemo da spremimo što bolje i da pariramo na tom nivou“, zaključio je Žarko Lazetić.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter