2
Košarka

BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 27: Head coach Svetislav Pesic (L) speaks with Aleksa Avramovic (R) during the 2023 FIBA Basketball World Cup Qualification match between Serbia and Great Britain on February 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

KARI PEŠIĆ O STRANCU U REPREZENTACIJI: ‘Zovu me drugari ovih dana, ali to ti je kao u Zvezdi!’ (VIDEO)

Objavljeno: 24.07.23 u 15:02

Još uvek nema spiska.

Digla se velika prašina, jer selektor Srbije – Svetislav Kari Pešić još uvek nije objavio konačan spisak, a otkazi se samo nižu.. Od Jokića, preko Kalinića, Micića, Jaramaza.. Sada je u razgovoru za Sport Klub, Pešić otkrio svoj stav vezan za strance u reprezentaciji, pošto se ta tema sve češće spominje.

‘Poslednjih dana me zovu drugari i pitaju da li ću da uzmem stranca. To ti je kao što u Zvezdi ne mogu da igraju muslimani ili Hrvati, a ovde stranci. Nećemo zvati za sada, verovatno dok sam ja trener reprezentacije neće biti stranaca. Nikad ne reci ne, ne zbog toga što sam ja protiv stranaca, baš naprotiv, ali jednog dana to će se desiti. Košarka je globalni sport, a mi živimo u globalnom svetu.’ – rekao je selektor Srbije.

2
3

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter