0
Evrokupovi

during the Friendly match Prijateljski Mec between Partizan and Mladost GAT at Teleoptik Sports Center on July 20, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

HRVATI ŽELE PARTIZAN NA ŽREBU: Smatraju da bi Hajduk i Osijek bili favoriti u Humskoj!

Objavljeno: 24.07.23 u 09:21

Bilo bi lepo da ih ‘crno-beli’ demantuju.

U toku su kvalifikacije za evropska takmičenja, a ekipa Partizana će se nadmetati u nadi da se plasira u grupnu fazu Lige konferencija. Rivali za sada nisu poznati, a naše komšije iz Hrvatske priželjkuju Partizan, ako je verovati ‘Sportskim novostima’:

‘Među suparnicima s kojima bi se Splićani mogli nositi na zadnjoj stepenici prije ulaska u skupinu KL, ističe se ime beogradskog Partizana, lani tek četvrte momčadi u Srbiji. Najglasniji navijači tamošnjeg kluba pozivaju na bojkot kupovine godišnjih ulaznica zbog lošeg stanja u Partizanu i ozračje u klupskom domu u Humskoj 1 daleko je od idealnog. Kad bi Bijeli izbacili Crno-bijele, bili bi nositelji u play-offu. I Osijek je u situaciji kao i Hajduk, samo što momčad Stjepana Tomasa prvo u 2. pretkolu Konferencije mora izbaciti i ZTE’ – stoji u tekstu.

Danas od 14 časova biće održan žreb, a Srbija u kvalifikacijama za Ligu konferencija pored Partizana ima još i ekipu Vojvodine.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter