2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Marko Rakonjac ponovo u Srbiji, predvodiće napad vicešampiona na evropskoj sceni! (FOTO)

Objavljeno: 24.07.23 u 13:05

Fantastičan posao kluba iz Bačke Topole!

Ekipa vicešampiona Srbije, TSC-a iz Bačke Topole, dočekaće početak Mozzart bet Superlige i kvalifikacija za plasman u Ligu šampiona jača za ubojitog golgetera, Marka Rakonjca – saznaje HotSport. 

Crnogorski napadač i doskorašnji član Crvene zvezde, na sever Srbije stiže kao pozajmljeni igrač moskovske Lokomotive.

TSC je uspeo da sklopi dogovor, koji nije ‘pošao za rukom’ brojnim evropskim klubovima. Iako su mnogi timovi u Marku videli idealno rešenje za napad, pogotovo sastavi iz Superlige Turske, Crnogorac će narednih godinu dana braniti boje kluba iz Bačke Topole.

FOTO: STARSPORT

 

Rakonjcu je ovo druga pozajmica od kada je u maju 2022. godine iz redova Čukaričkog za cifru od 2.500.000 evra stavio paraf na ugovor i pojačao Lokomotivu iz Moskve. Prethodnih šest meseci proveo je u srpskoj prestonici, gde je postigao pet pogodaka u prolećnom delu sezone (četiri u Superligi, jedan u Kupu Srbije).

Bio je Marko blizu opstanka na ‘Marakani‘, postojala je obostrana želja, ali usled pojedinih komplikacija u pregovorima odlučeno je da je povratak u Moskvu najbolja opcija.

Prema saznanjima HotSporta, Rakonjac je već dugo bio velika želja šefa stručnog štaba TSC-a, Žarka Lazetića i očekuje se da bude jedan od lidera tima u istorijskoj sezoni za drugoplasirani tim elitnog ranga srpskog fudbala.

TSC u trećoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona očekuje duel sa Bragom, izrazito kvalitetnim rivalom koji već dugi niz godina pravi ozbiljne rezultate na evropskoj smotri.

Crnogorac predstavlja veliku pretnju svim timovima u skok igri, a krasi ga specifična i prilično moćna završnica, kao i odličan osećaj za gol. Najbolje partijere u dosadašnjoj karijeri, momak rođen 2000. godine u Bijelom Polju, pružao je na Banovom brdu kada je u dresu Čukaričkog postao pravi hit Superlige sa dvocifrenim učinkom u prolećnom delu šampionata.

19
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter