1
Košarka

FOTO: Starsport

BOGDAN KAO PRIMER, OSTALIMA NEK SLUŽI NA ČAST: Bek Atlante obožava ovu zemlju i da igra za reprezentaciju!

Objavljeno: 24.07.23 u 17:35

Simbol jedne ere naše reprezentacije.

Na konferenciji za štampu pred pripreme za Svetsko prvenstvo na Filipinima, selektor Srbije Svetislav Pešić, ali i novi kapiten Bogdan Bogdanović su govorili o budućim izazovima, a evo šta je bek Atlanka Hoksa rekao za medije.

Svake godine, svako prvenstvo je posebna priča za sebe. Nekad se dođe u punom sastavu, pa se desi neuspeh. Ne osećam da sam nešto moram da radim, niti bih voleo da pravim tužnu atmosferu. Majke mi, jako sam srećan što sam došao. Žao mi je što nemamo saigrače, selektor je pričao sa njima, ali mi smo ovde svi zbog druženja, priprema, reprezentacije, utakmica… Svi su tu iz istih razloga, nadam se uživanju“, rekao je Bogdanović.

O kapitenskoj traci?

Izuzetna je čast biti deo ove ekipe, zemlje, reprezentovati je u ovoj ulozi, nadam se da ću biti dobar kapiten“.

Da li ova ekipa može da bude kao 2017. godine?

Već sam rekao, svako prvenstvo je za sebe. Sada se otvara šansa za neke druge igrače, verujem da će je iskoristiti. Utakmice na svetskim prvenstvima su uglavnom na jednu loptu, vidim sve ovo kao šansu za sve“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

12
1

1 Komentara

  1. On nam je najviše nedostajao na Evropskom prvenstvu.Najbolji igrač u Evropi i najbolji NBA igrač,nisu ništa bili odigrali n EP.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter