0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

UROŠ KABIĆ PREDSTAVLJEN KAO NOVO POJAČANJE ZVEZDE: ‘Uzbuđen sam što dolazim u veliki klub!’ (VIDEO)

Objavljeno: 23.07.23 u 16:30

Odličan posao za ‘crveno-bele’

Izabranici Baraka Bahara su položili sve ispite na pripremnnom periodu na Zlatiboru Rusiji, ostvarivši trijumf na svim utakmicama, a ono pravo sledi 26. jula, kada će fudbaleri Crvene zvezde imati generalnu probu pred start Mozzart Bet Superlige Srbije protiv Fiorentine. Izraelac je nakon ovih kontrolnih utakmica video kakavim igračkim kadrom raspolaže i na koga može računati.

Zvezda je ostala oslabljena za Strahinju Erakovića koji je pojačao redove Zenitaa na račun ‘crveno-belih’ inkasirano je sedam miliona evra. Naravno, čelnici šampiona Srbije ne gube vreme, pa će deo novca od Erakovića proslediti na adresu Vojvodine zbog njihovog mladog talenta, Uroša Kabića.

Zvanično danas su ‘crveno-beli’ predstavili Kabića kao novo pojačanje i nastavili da prave odličan roster za narednu sezonu. Uroš je rođeni Novosađanin, 2004. godište, krilni igrač, a može da igra na obe strane. Karijeru je započeo u Vojvodini, a prošle takmičarske godine je za ‘staru damu’ odigrao 54 meča i postigao četiri gola.

On se obratio medijima nakon predstavljanja i rekao da je veoma uzbuđen što je došao u veliki klub kao što je Crvena zvezda.

Vrlo sam uzbuđen što dolazim u veliki klub kao što je Crvena zvezda. Zaista je čas i privilegija biti u Zvezdi, a moja želja da dokažem i opravdam svoj dolazak. Gledao sam sve Zvezdine utakmice na pripremama, video sam ekipa sjajno igra i srećan sam što dolazim u takakv sistem. Radujem se radu sa trenerom Barakom Baharaom, vidim da mladi igrači dobijaju priliku i želim da budem nosilac igre Crvene zvezde jednog dana. Naravno, radujem se i tome što ću igrati Ligu šampiona. – istakao je Kabić.

Zatim je govorio i sportski direktor ‘crveno-belih’ Mitar Mrkela i poželeo dobrodošlicu novo igraču.

Uroš Kabić je jedan od najtalentovanijih mladih igrala u Srbiji. Brz, moderan, pratili smo ga dugo vremena i na prvi pogled ostavlja utisak veom a talentovanog igrača. Zadovolja sam što smo napravili dogovor sa Vojvodinom i Urošem, te da je on Crvenu zvezdu prepoznao pre nekih evropskih klubova kao novu destinaciju. Verujem da će izrazitim brzinskim sposobnostima brzo pridobiti Zvezdinu publiku i biti važan igrač našeg kluba u budućnosti. Igraće sa dobrim saigračima koji njegov talenat mogu da podignu na viši nivo i sigurni smo da Kabić može napraviti ozbiljan iskorak. Barak Bahar je zadovoljan Kabićem, gledao ga je i ceni njegove kvalitete, a pokazao je u prethodnom periodu da ima hrabrosti da mladim igračima ukaže šansu, te da mu oni to vraćaju i verujem da će i sa Urošem to biti slučaj. – naveo je Mrkela.

4
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter