2
Domaći fudbal

Branislav Nedimovic Fudbalski Savez Srbije, FSS, Trening reprezenacija, Stara Pazova Beograd Srbija 20.3.2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

RADI SE PUNOM PAROM: ‘Raspisan tender za stadion Radničkog u Kragujevcu!’

Objavljeno: 23.07.23 u 12:35

Tereni su sve kvalitetniji.

Branislav Nedimović otkrio je da će u narednom periodu i dalje da se radi punom parom kada su u pitanju stadioni u Srbiji. Trenutno je akcenat na Kragujevcu, gde treba da se uradi stadion Radničkog 1923.

‘Tokom avgusta meseca ćemo imati priliku da na primer otvorimo i leskovački stadion, moćiće da se igra grupna faza, može i reprezentacija da igra, ja mislim da će Čukarički tu da igra, i leskovačka Dubočica.

Stadion Leskovac Dubocica, 13.4.2023.
foto: Pedja Milosavljevic

Stadion u Loznici je gotovo, hibridna trava, sve ono što ste videli na „Marakani“, što ste gledali po Evropi, sada imate po Srbiji. Raspisan je tender za Čika Daču u Kragujevcu, to su tri nova stadiona posle TSC, radiće se nacionalni stadion.Partizan je isto dobio hibridnu travu, idemo dalje.’ – rekao je Nedimović i potom dodao:

‘Bez inicijative države, i predsdenika ne bismo mogli da uradimo, cilj nam je da se utakmice mogu da igraju po celoj Srbiji, a ne samo na stadionu Partizana i Crvene zvezde.’ – zaključio je Nedimović.

4
3

2 Komentara

  1. Od kad je vrhovni vodja u vise navrata obecavao da ce poceti sa zavrsetkom radova na niskom cairu…naravno, obecanje ludom radovanje, svi smo u nisu ludi…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter