0
Košarka

FOTO: OKC THUNDER/ Twitter

POKUŠEVSKI BI DA IGRA ZA NACIONALNI TIM: Međutim, postoji jedna komplikacija!

Objavljeno: 23.07.23 u 19:30

Veliki kadrovski problemi za selektora.

Za nešto više od mesec dana očekuje nas najveća košarkška smotra kada su nacionalni timovi u pitanju, a to je Mundobasket koji će se održati od 25. avgusta do 10. septembra na FilipinimaJapanu i Indoneziji. Reprezentacija Srbije se nalazi u grupi B, sa JužnimSudanom. Kinom i Portorikom.

Spisak igrača još uvek nije poznat, a selektor Svetislav Pešić bi trebalo da to učini u ponedeljak u Kraun plazi od 16 časova. Međutim popularni Kari se nalazi pred veliki problemima pošto su svoje učešće otkazali Nikola Jokić, Vasilije Micić Nikola Kalinić, Stefan Jović Ognjen Jaramaz. 

Nakon ovakvih vesti, Pešić če biti na velikim mukama, ali kako MaxBet Sport saznaje košarkaš Oklahome, Aleksej Pokuševski bi da pomogne selektoru i stavi mu se na raspolaganje, međutim tu postoji jedan problem. On se trenutno oporavlja od povrede i pitanje da li će do početka najveće košarkaške smotre biti spreman.

Pokuševski se trenutno nalazu u Atini, a u ponedeljak bi u glavni grad Grčke trebao stigne doktor Oklahome kako bi ustanovio da li bi on mogao da igra ili ne. Zatim će posle toga da se uputi u prestonicu Srbije gde bi ga pregledao doktor reprzentacije i utvrdio njegovo stanje.

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter