2
AdmiralBet ABA Liga

Ostoja Mijailović (FOTO. Starsport)

OSTOJA SE OGLASIO POVODOM ‘SLUČAJA MIROTIĆ’: ‘Rekao nam je ima pretnje!’

Objavljeno: 23.07.23 u 13:58

Teški dani za ‘crno-bele’.

Nikola Mirotić je juče odlučio da odbije Partizan i da karijeru nastavi u nekoj drugoj zemlji. Prema poslednjim informacijama to bi mogao da bude Panatinaikos, a o celokupnoj situaciji govorio je Ostoja Mijailović za MaxBet.

‘Pre mesec i po dana me Obradović pozvao i rekao da je Mirotić opcija. Dva dana je trebalo da mi iz uprave nađemo finansijske mogućnosti da Mirotić potpiše za Partizan. Ako neko misli da je to lako, onda se grdno vara. Posle dva dana je Uprava dala zeleno svetlo Obradoviću da se pregovara sa njim. Kada je završio s Barselonom rekao nam je da se vrše pritisci, da ima pretnje, mi smo odmah reagovali, ali smo shvatili da nešto stoji između nas i da on neće da potpiše ono što smo mu ponudili.’ – rekao je Ostoja i potom dodao:

Nikola Mirotic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Barcelona on March 28, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Nije to jedini igrač koji može da igra u Partizanu, niti je Partizan jedini klub u kojem Mirotić može da igra. Niko nije veći od Partizana, a njemu želimo sve najbolje. Idemo dalje, ništa se toliko loše nije dogodilo.’ – zaključio je Mijailović.

8
8

2 Komentara

  1. PA NIJE ON BETMEN NEGO MIROTIC
    A NJEGOVU DATU REČ NECU DA KOMENTARISEM
    TOLIKO O NJEGOVOM KARAKTERU
    ALI SAM UBEĐEN DA JE NJEGOV NEDOLAZAK U PARTIZAN NESTO NAJBOLJE ZA OVU EKIPU STO CE SE I POKAZATI NA KRAJU
    A JASNO JE I DA COVEK NEMA PETLJU A TAKVI EKIPI I NE TREBAJU

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter