2
Košarka

Nikola Jokic Hipodrom Sombor on June 18, 2023 in Sombor Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

O JOKIĆU GOVORILI I AMERIKANCI: Evo šta kažu tamošnji novinari o tome što Somborac propušta Mundobasket!

Objavljeno: 23.07.23 u 22:21

„Možda je shvatio koliki danak je uzela minula sezona.“

Danas u toku dana, u srpskim medijima se pojavila informacija da će Nikola Jokić propustiti predstojeće Svetsko prvenstvo u košarci, a o svemu tome, govorili su i američki mediji.

Naime, novinar Forbsa Džoel Raš, istakao je da je iznenađen nakon ove odluke, kao i da je moguće da je Jokić shvatio koliki je danak uzela minula sezona.

– Veoma me je iznenadila ova vest! Prosto mi se činilo da sve ide ka tome da će Nikola Jokić da igra za Srbiju na FIBA Svetskom kupu, ali možda je, posle sleganja šampionskih utisaka, shvatio koliki danak je uzela minula sezona i da baš to zahteva veći oporavak – napisao je Raš.

Sa druge strane Adam Mares, novinar DNVR, koji je proteklog leta i boravio u Srbiji, shvata koliko ovi turniri znače srpskim navijačima.

– Iako potpuno razumemem različite razloge zbog kojih će Jokić preskočiti, ne može da se dovoljno objasni koliko ovi turniri znače srpskim navijačima. To je nešto što sam osetio svaki put kada bih pričao sa ljubiteljima košarke u Srbiji. Stvarno mi je žao mojih pratilaca iz Srbije. S nekima od njih sam već pričao i reakcije variraju od neiznenađenosti, preko tuge i nervoze, sve do besa. Iskreno verujem da će Jokić doneti Srbiji zlato pre nego što se sve završi – zaključio je Mares.

Kako ocenjujete dosadašnji rad Baraka Bahara u Crvenoj zvezdi?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
10

2 Komentara

  1. Videćemo da li i drugim reprezentacijama neće igrati NBA igrači. A Jokić i kad je igrao za reprezentaciju,nije ostavio nikakvog traga. Važno je da igra Bogdanović,kome jereprezentacija oduvek bila važna. A ovi majstori što su umorni,ne trebaju više ni da se pozivaju. Što bi se selektor i ostali igrači, osećali usrano zbog njih!

    2
    3
    Odgovori
  2. Zaboravite Jokića i one koji neće da igraju za reprezentaciju to he njihova sramota i kad je državni grb u pitanju nema opravdanja.Jokić nek hrani konje a ostalii nek ližu sladoled i da ih vise niiko ne spiminje,oni ne postoje kad je Srbija u pitanju.

    4
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter