0
Fudbal

PODGORICA, MONTENEGRO - MARCH 27: Aleksandar Mitrovic of Serbia in action during the UEFA EURO 2024 qualifying round group B match between Montenegro and Serbia at Podgorica City Stadium on March 27, 2023 in Podgorica, Montenegro. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

FULAM BRZO PRONAŠAO ZAMENU ZA MITROVIĆA: Uzdaju se u Meksikanca i nadaju povratku stare forme!

Objavljeno: 23.07.23 u 23:50

Čeka se ozvaničenje.

Meksikanac Raul Himenez, nakon obavljanja svih potrebnih formalnosti, trebalo bi da potpiše ugovor sa Fulamom i tako postane novi igrač u timu koji vodi Marko Silva.

Himenez stiže u Fulam kao zamena za Aleksandra Mitrovića, čiji odlazak u Al Hilal se očekuje uskoro.

Rukovodstvo Fulama brzo je reagovalo zbog situacije sa srpskim golgeterom i odmah je pronašlo alternativu za Mitrovića, odlučivši se za iskusnog Himeneza. Ovaj meksički fudbaler dolazi u Fulam nakon pet uspešnih sezona provedenih u Vulverhemptonu.

Za Vulvse, Himenez je postigao 44 gola u prve dve sezone, ali je 2020. godine pretrpeo tešku povredu glave, što je uticalo na njegovu igru i rezultate. Nakon povratka na teren, njegov golgeterski učinak bio je znatno slabiji, sa 15 postignutih golova.

Iako mu je ostala još jedna godina ugovora sa Vulverhemptonu, Fulam je platio obeštećenje u visini od 5,5 miliona funti kako bi osigurao ovaj transfer.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter