2
Fudbal

FOTO: Twitter/acffiorentina

FIORENTINA SE RASPUCALA PRED ZVEZDU: Lako su slavili protiv trećeligaša, u sredu stižu u Beograd!

Objavljeno: 23.07.23 u 23:31

Lak trijumf Fiorentine.

Fudbaleri Fiorentine u sredu igraju prijateljsku utakmicu protiv Crvene zvezde koja će biti „generalna proba“ za njih pred početak nove sezone.

Takođe, danas je kao deo priprema, italijanski tim odigrao je meč protiv člana Serije C, ekipe Katancara, koju su nadigrali rezultatom 3:0 (0:0).

U ovom prijateljskom duelu, trećeligaš je uspeo da odoli napadima Fiorentine tokom celog prvog poluvremena, ali je u drugom delu igre tri puta morao izvući lopte iz svoje mreže.

Prvi gol postigao je Džonatan Ikone u 54. minutu, a sedam minuta kasnije isto je učinio i Rolando Mandragora. Konačan rezultat utakmice postavio je Aleksandar Kokorin, koji je nedavno postao deo ekipe Fiorentine.

Ova pobeda predstavlja samo jednu u nizu pripremnih utakmica za Fiorentinu, koja će se takođe sastati sa Grosetom, Njukaslom, Nicom, Sestri Levanteom i OFIjem pre početka nove sezone.

6
2

2 Komentara

  1. U prvom kolu ce vam FiORI DATI SUT KARTU, slavno cete zavrsiti takmicenje iako ste ulozili veliki tudji novac u ogromna pojacanja..sta sad Terzo, ni to ti ne uspeva, blizi ti se kraj karijere..,

    1
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter