0
F1

FOTO: Twitter/Screenshot

FERSTAPEN OSTAO BEZ TROFEJA: Bizarna situacija na pobedničkom postolju! (VIDEO)

Objavljeno: 23.07.23 u 20:20

Kakva scena.

Mark Ferstapen, vozač red bula je pobednik 12. trke po redu ovogdišnjeg izdanja Formule 1 koja se održala danas u Mađarskoj. On je ovim trijumfov učvrstio vodeću poziciju u generalnom plasmanu. On je ovaj pobednički niz započeo još u maju u SAD-u, a nije ostvario trijumf samo u Italiji kada nije ni voženo zbog poplava.

Takođe Red Bul je  od danas i novi rekordei Formule 1 jer je mu je ovo 12. uzastopna pobeda od početka sezone, a u svih 12 trka prvi je bio Ferstapen. Sam vozač je jako zadovoljan nakon ovih podviga. Nakon trke usledila je dodela trofeja, a na samom pobedničkom postolju desila se nesvakidašnja scena.

Tokom proslave Lando Noris se malo zaneo i svojim šampanjcem udario postolje gde stoji pehar i oborio ga i polomio. Tek nakon nekoliko trenutaka bio je svestan šta je uradio, a Mark Ferstapen će morati da čeka narednu trku kako bi došao do novog pehara.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter