0
Košarka

Nebojša Čović (FOTO: Starsport)

PRVI ČOVEK ZVEZDE O TEODOSIĆU: ‘Fantastičan igrač, održao mi je obećanje od prosle godine!’

Objavljeno: 22.07.23 u 13:55

Čović zadovoljan transferom čuvenog kosarkaša.

Nakon zavšetka duge sezone, usledila je pauza, ali i za to vreme se marljivo radi na pojačanjima i sklapaju se kockice za sledeću takmičarsku godinu. Redove Zvezde napustio je argentinski duo Kampaco-Vildoza, Filip Petrušev, Ognjen Dobrić, a kao nova pojačanja su Dejan Davidovac, Marko Simonović, Adam Hanga, Majk Tobi, Džoel Bolomboj, Rokas Gijedraitis, Šabaz Nejpir i Jago Dos Santos. 

Onaj čiji se dolazak dugo očekivao jeste Miloša Teodoisća, koji je na veliku radost ‘delija’ stigao u Crvenu zvezdu kao jedno od najudarnijih pojačanja ove sezone. Ovaj košarkaši čarobnjak će sigurno pomoći Zvezdi da unapredi svoju igru bogatim iskustvom koje poseduje.

O ovom transferu govorio je i predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović, istakavši da je Teodosić održao obećanje.

-Miloš Teodosić je moje dete, fantastičan igrač koji je ponikao u FMP-u, klubu koji sam vodio pre 20 godina. U kontaktu smo još od perioda kada se preselio u Atinu. Održao mi je obećanje od prošle godine da će zatvoriti krug u Crvenoj zvezdi, klubu čiji je veliki navijač. Ima sjajnu karijeru, ali i dalje ima veliku želju, koja je sada pomešana sa emocijama jer nosi dres kluba koji voli. Očekujem mnogo od njega, na terenu, u svlačionici, u svakom smislu – jer je u svakom smislu sjajan igrač. – poručio prvi čovek tima sa Malog Kalemegdana.

 

9
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter