0
Fudbal

(190922) -- MILAN, Sept. 22, 2019 (Xinhua) -- Inter Milan's Romelu Lukaku celebrates his goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan in Milan, Italy, Sept. 21, 2019. (Xinhua/Alberto Lingria)

LUKAKU BI DA MU ‘NEROAZURI’ OPROSTE IZDAJU: Belgijanac bio pragu prelaska u Juventus!

Objavljeno: 22.07.23 u 17:55

Nekadašnji igrač Mančester junajteda u nezgodnoj situaciji.

Inter je ovu sezonu završio veoma dobro, zauzeo je teće mesto u Seriji A, osvojio Kup Superkup Italije, a na iznenađenje svih igrao finale Lige šampiona, ali na kraju je ipak poražen od moćnog Mančester sitija 1:0. Jedan od najboljih igrača ‘neroazura’ Romelu Lukaku je takođe bio jedan od onih koji su vodili ovaj klub do ovih podviga.

Istina, u prvom mandatu kada je oživeo svoju karijeru pod dirigentskom palico  Antonija Kontea je bio mnogo bolji, ali je na kraju sezone 2020/21 kada je Inter osovjio domaći šampionat, napustio klub i vratio se u Čelsi. Međutim, u Londonu se nije pokazao kao ni prvog puta, pa su ga ‘plavci’ poslali nazad na pozajmicu na Meacu. 

Ni ove sezone se nije pokazao u najboljem svetlu, mučile su ga povrede, a odigrao je 37 mečeva i postigao 14 golova. Nakon kraja ove pozajmice, vratio u Čelsi, ali iz Londona su poručili da nisu zadovoljni Belgijancem, a on se nudio najvećem rivalu Intera, Juventusu. Nakon što do tog transfera nije došlo, on bi ipak opet da se vrati u redove ‘neroazura’ , a kako navodi Gazeta ‘Lukaku moli za oproštaj’.

 

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter