0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

CRNO-BELI BEZ POBEDE U BEOGRADU: Luković zatresao mrežu i sprečio trijumf Partizana! (FOTO)

Objavljeno: 22.07.23 u 20:20

Tim iz Gornjeg Milanovca izbegao poraz u finišu meča!

Fudbaleri Partizana odigrali su drugu utakmicu prijateljskog karaktera od povratka sa priprema iz Slovenije. Posle sigurnog trijumfa protiv Mladosti GAT rezultatom 3:1, izabranici Igora Duljaja remizirali su sa ekipom Metalca iz Gornjeg Milanovca.

Utakmica u srpskoj prestonici završena je rezultatom 1:1. Vodio je Partizan do finiša susreta, ali tada je poklekao i još jednom pokazao koliko slabosti poseduje u defanzivnoj liniji.

Crno-beli su poveli u 35. minutu preko mladog Sameda Baždara, koji je danas igrao iza najisturenijeg Nemanje Nikolića. Ofanzivac je zatresao mrežu protivnika, a njegova pozicija sa današnjeg meča mogla bi da nagovesti  mesto na kojem će nastupati u predstojećoj sezoni.

Metalac je poravnao rezultat u 75. minutu. Pogodak za srpskog prvoligaša postigao je Ognjen Luković.

Partizan: Popović (od 46. Stevanović) – Živković, Marković, Saničanin, Šehović – Kanute, Pantić – Severina, Baždar, Menig – Nikolić.

Metalac: Prmeović, Mijailović, Bulatović, Bačkulja, Jovičić, N. Milošević, Maksimović, Milinković, S. Milošević, Aleksić, Ilić.

5
7

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter