5
Evroliga

FOTO: STARSPORT

RAŽNATOVIĆ PROGOVORIO O TRANSFERU GODINE: ‘Ne sećam se da je četvorostruki Ol star as došao u Evroligu, a da nema 40 godina!’ 

Objavljeno: 21.07.23 u 22:20

Neverovatan posao Monaka!

Transfer legendarnog NBA asa i zvezde svetske košarke, Kembe Vokera, u redove Monaka izazvao je neverovatnu euforiju na Starom kontinentu. Nekadašnjeg reprezentativca Sjedinjenih Američkih Država zastupa agencija ‘Beobasket, na čelu sa Miškom Ražnatovićem.

Popularni agent je prvi put u intervjuu za Meridian Sport progovorio o velikom transferu. 

-Reputacijski i marketinški ovo je najveći transfer ove godine. Ne samo ove godine nego i mnogo godina unazad. Jednostavno, ne sećam se da je neko ko je četiri puta igrao Ol star došao u Evroligu, a da nema 40 godina, već da ima 32-3 godine koliko Kemba ima – istakao je Ražnatović i nastavio: 

„Ta priča postoji već nekoliko meseci, negde otprilike od četvrtfinala Evrolige kada sam bio u Monaku. Nije bilo još sigurno tada da će doći u Evropu… Pre oko šest meseci su se pojavljivali Olimpija Milano i Panatinaikos što tada nije razmatrano. On je prelomio da ipak dođe u Evropu. U nekim od prethodnih godina je bio u Monte Karlu i svideo mu se ambijent. Pritom menadžment Monaka je zaista na zavidnom niovu i zaista su se potrudili. Za njih je to, ne samo košarkaški, nego i marketinški, velika stvar – poručio je poznati agent u razgovoru za Meridian Sport. 

29
43

5 Komentara

  1. Kako to ove postenjacine legalnih poslova propustise.
    Pih. Sta je njima jos 30-40 miliona da iskesiraju. Rodilo svuda da uz Mirotica ( vernika) Pantera i ostale imaju deset najboljih igraca Evrope.

    2
    4
    Odgovori
  2. SUMNJICAV SAM PREMA NBA IGRACIMA TU KOSARKU NEPRATIM KAO EVROPSKU UVEK MI JE ZA GLEDANJE I DOZIVLJAJ BILA BOLJA EVROPSKA KOSARKA NARAVNO TIMOVA KOJI ZNACE U EVROPI MIROTIC JE PUN POGODAK ZA PARTIZAN STO SE KALATESA TICE NI KA NISAM NAROCITO ODUSEVLJEN NJEGOVIM KVALITETIMA BEK BEZ SUTA NIJE PRAVI IGRAC TAKO JA NA TO GLEDAM..AKO BI PARTIZANU POZELEO NEKOGA BIO BI TO DRAGIC…

    5
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter