1
Domaći fudbal

Marko Marin 24.12.2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

MARKO MARIN POTPUNO OTVORENO: ‘Nije do Late Lata, a nije ni do nas – Degeneka deli par detalja od Zvezde!’

Objavljeno: 21.07.23 u 11:49

Spreman je australijski štoper za povratak na Marakanu.

Gostujući na TV Prva, prvi čovek skauting službe Crvene zvezde – Marko Marin otvoreno je govorio o potencijalnim dolascima Late Lata i Miloša Denegeneka u Crvenu zvezdu.

‘Videćemo narednih dana i nedelja. Nije do igrača i nas. To je do agenata i Atalante, mi ne možemo da utičemo na to. Pratili smo igrača, bili u pregovorima. I dalje je aktuelno, videćemo da li će se realizovati. Mislim da bi on mnogo dao ekipi. On je igrač koji je eksplodirao u zadnjoj godini, koji je na piku svoje karijere. To smo gledali u zadnjih godinu dana, da dovodimo igrače koji su krenuli da igraju dobro i da taj put nastave sa nama u Zvezdi.’ – rekao je Marin, da bi potom govorio o Degeneku:

Milos Degenek UEFA Europa League Crvena Zvezda – Mitjiland 4.11.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘Miloš je već prošle godine bio želja Bahara u Haifi. Već u prvom-drugom razgovoru me je pitao ‘Šta je sa Milošem? Zašto ne razmišljate o njemu?‘. Miloš je navijač Crvene zvezde, bio je uspešan ovde, igrao Ligu šampiona. Juče smo se dogovorili sa klubom, treba još neke detalje sa Milošem da rešimo. Trebalo bi u naredna dva-tri dana da ga vidimo u Beogradu.’ – zaključio je Marin.

19
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter