0
Domaći fudbal

Marko Marin during Barak Bakhar of Israel, new head coach of Crvena Zvezda, his first press conference in at stadium Rajko Mitic (Marakana) on May 29, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MARIN NAJAVIO DOLAZAK KABIĆA U ZVEZDU? ‘Može da igra na više pozicija!’

Objavljeno: 21.07.23 u 12:28

Nagovestio je dolazak mladog krila.

Prethodnih dana se pojavila informacija da će Uroš Kabić pojačati Crvenu zvezdu, što je mnoge iznenadilo.. Još uvek klub nije ozvaničio transfer, ali ako je verovati Marku Marinu, mogao bi uskoro:

‘Zvezda uvek želi najtalentovanije mlade igrače u svojim redovima. Smatram da je jedan od njih, da je dobar igrač i da bi mogao nešto da donese. Blizu smo transfera, još nije gotov. Nadam se da ćemo završiti to, ali to nema veze sa Late Latom. On je igrač koji može igrati na više pozicija u različitim sistemima.’ – rekao je Marin za TV Prva, da bi potom prokomentarisao potencijalni odlazak Lekovića u Zenit:

from left Kosta Nedeljkovic, Stefan Lekovic, goalkeeper Omri Glazer, Marko Stamenic and Strahinja Erakovic during the preparation pripremni friendly prijateljski match between Crvena Zvezda and FK Borac Banja Luka at stadium Radomir Antic on June 29, 2023 in Uzice, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

‘Mnogo talentovan mlad igrač, na koga računamo. Sa transferom Erakovića mu se otvara mesto. Već je prošle godine napredovao dosta sa utakmicama za prvi tim. On je za mene pravi štoper kakav se traži u Evropi. Na njemu je da se nametne treneru.’ -zaključio je Marko Marin.

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter