5
AdmiralBet ABA Liga

Branko Lazic Kevin Punter Partizan - Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 1.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SUROV ODGOVOR KAPITENA ZVEZDE: Evo šta je Branko Lazić poručio Kevinu Panteru! (FOTO)

Objavljeno: 20.07.23 u 17:58

Zanimljiva rasprava.

Tim sa Malog Kalemegdana je imao priliku da ode u Top 8 fazu, ali na kraju nisu uspeli, dok je ‘parni valjak’ bio nadomak fajnal-fora, ali je Real Madrid i pored prednosti Partizana od 2:0 u seriji uspeo da preokrene i sruši snove ovom klubu. I ove godine će Srbija imati dva predstavnika u Evroligi, što je odlična vest, a sada će ova dva predstavnika svoje mečeve igrati u ‘Štark areni’.

Kapiten ‘crno-belih’ Kevin Panter je dao zanimljiv komentar na to, napisavši na svom tviter nalogu da oni postavljaju trendove.

-I dalje je to naše sr**e, ali razumem. Mi postavljamo trendove. – poručio je Panter, ali mu je brzo odgovorio Branko Lazic putem svog storija.

Naime, on je okačio sliku sa meča Crvena zvezda – Budiveljnik, kada su oborili rekord gledanosti u Evropi i napisao: ‘About trends..’, čime je odgovorio svom nekadašnjem saigraču.

79
33

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter