0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SUMNJE VIŠE NEMA, MITROVIĆ OTKRIO GDE ŽELI DA NASTAVI KARIJERU: ‘Nadam se da će posao biti završen!’ (FOTO)

Objavljeno: 20.07.23 u 00:40

Navijači saudijskog giganta nestrpljivo čekaju dolazak srpskog golgetera!

Al Hilal je odlučio da odreši kesu i sastavi tim koji će predstojeće takmičarske godine pokoriti Saudijsku Arabiju i osvojiti šampionsku titulu u nikada kvalitetnijoj konkurenciji za tamošnje uslove.

Kalidu Kulibali, Ruben Neveš i Sergej Milinković-Savić stigli su u Rijad kao velike zvezde evropskog fudbala, ali Žorž Žezus je naciljao verovatno i najveću transfer ‘bombu’ ovog leta.

FOTO: STARSPORT

Srpski reprezentativac i napadač Fulama, Aleksandar Mitrović, velika je želja portugalskog stručnjaka. Nije Aleksandar dugo razmišljao, već je odlučio da promeni sredinu nakon što se zlatnim slovima upisao u istoriju londonskog kluba.

Popularni ‘Mitrogol‘ nije očekivao da će klub kojem je doneo toliko radosti praviti ogromne probleme, značajno usporiti njegov transfer, čak ga u jednom momentu dovesti u pitanje. Engleski mediji su preneli informaciju da prvi čovek Fulama, Toni Kan,  zahteva nerealno obeštećenje u iznosu od 60.000.000 evra. Astronomska cifra nije izvodljiva čak ni za tako bogat klub poput Al Hilala i to je jako uvredilo Mitrovića.

U Fulamu se jedva nagovorili Srbina da krene na pripreme sa timom, a on se tokom večeri oglasio i potvrdio da želi dres samo jednog kluba – Al Hilala. 

Poznati novinar i insajder koji prati fudbal u Saudijskoj Arabiji, Ahmed Ragab, kontaktirao je Aleksandara. Ahmed je pitao Mitrovića da li želi da se preseli u Rijad i pojača redove Al Hilala, a odgovor je bio vrlo direktan.

-Nadam se da će se to desiti, svideće mi se to!

Na Ahmedovu konstataciju da ga navijači željno očekuju, Srbin se kratko nadovezao. 

-I ja čekam! Nadam se da će posao biti završen!

10
6

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter