5
Domaći fudbal

FK Kolubara tim ekipa ilustracija illustration Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Kolubara Beograd, 06.12.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

SUD U LOZANI DONEO ODLUKU U VEZI SLUČAJA ‘KOLUBARA’: Evo koja je sudbina Lazarevčana!

Objavljeno: 20.07.23 u 11:56

Ovo će zakomplikovati situaciju.

Fudbalski klub Kolubara kažnjen je oduzimanjem devet bodova zbog nameštanja utakmica, a UEFA  je dostavila materijal o sumnjivim utakmicama Fudbalskom savezu Srbije protiv Spartak Subotice Mladost GAT. Zbog toga su Lazarevčani na kraju ispali u niži rang takmičenja.

Nisu iz Kolubare ostali imuni na ovo, pa su se žaili Sudu za sportsku arbitražu u Lozani. Prvobitno Mozzart Bet Superliga Srbije trebalo je da počne 22. jula, ali je odloženo za nedelju dana, jer bi 21. trebalo da se donese konačna odluka o tome u kom rangu takmičenja će Lazarevčani da igraju i da li će biti proširenja lige ili ne.

Kako MaxBet Sport saznaje Kolubara je dobila ovaj spor i ostaće u najelitnijem rangu srpskog fudbala, tako da u ovom trenutku SLS broji 17 članova. Sada je sve na odluci FSS da sa vidi sa koliko će se timova igrati liga, jer ukoliko ostaju dosadašnjih 16, kao ‘žrtveno jagnje’ će biti Radnik Surdulica koji će morati da se seli u niži rang bez obzira što su preko baraža izborili opastanak.

34
63

5 Komentara

  1. Pa zar mnogi ne vide da je Kolubara nameštena da ispadne.Ekipa je bila prva ili druga u drugoj polovini lige,i samo njoj su oduzeti bodovi.

    6
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter