0
Evroliga

Nikola Ivanovic (R) Derrick Williams (C) and Paris Lee (L) during the Euroleague match between Crvena Zvezda and Panathinaikos at Hall Aleksandar Nikolic on October 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

RAZNI INSAJDERI GA POVEZIVALI SA ZVEZDOM: Plejmejker ipak nastavlja karijeru u Francuskoj!

Objavljeno: 20.07.23 u 13:07

Sada je sve jasnije.

Doskorašnji košarkaš Panatinaikosa i američki plejmejker Paris Li će u narednoj sezoni igrati u Francuskoj, u ekipi Asvela, kako je zvanično objavio klub na društvenim mrežama. Li se neko vreme dovodio u vezu sa Crvenom zvezdom, ali ta priča je brzo splasnula, a sada je njegova sudbina konačno rešena..

U proteklih 365 dana, Li je igrao za Panatinaikos, gde je u Evroligi ostvario prosečno 11,2 poena i 3,8 asistencija po meču, dok je u grčkom šampionatu postizao 11,9 poena uz 4 asistencije.

Pre nego što je stigao u Evropu, Li je igrao za koledž tim Ilinois Stejta, a potom je nastupao za klubove kao što su Antverp i Bamberg. Takođe, stekao je iskustvo u francuskim klubovima Orleanu i Monaku.

ASVEL je u prethodnom periodu angažovao nekoliko značajnih pojačanja, uključujući Frenka Džeksona, Borisa Daloa, Embaje Endiajea i Džona Egbunua.

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter