2
Evroliga

Nikola Mirotic Euroleague Final4 semi final, Barcelona - Real Madrid, May, 19. 2022. Belgrade Serbia. 19.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NOVE INFORMACIJE: Mirotić u Partizanu? Evo ko kvari planove ‘Grobarima’!

Objavljeno: 20.07.23 u 17:14

Povezivan je sa pola Evrope.

Nikola Mirotić prethodne sedmice predstavljen je od strane apsolutno svih insajdera kao novo pojačanje Partizana. ‘Prašina se digla’ kada je popularni reper Cvija okačio sliku sa Nikolom sa aerodroma u Beogradu.. Tada su svi pomislili da je sve gotovo, međutim..

Kako javljaju grčki insajderi, Mirotić definitivno neće pojačati Partizan. Naime, on je sada najbliži Panatinaikosu, koji je prethodne odbio. Ergin Ataman više od svega želi da ga vidi u svom timu, pa će sada poslati još jaču ponudu.

Mirotić je ovog leta napravio ubedljivo najveću ‘sagu’ u istoriji evropskih transfera, jer je povezivan sa skoro pola lige, dovođen u nekoliko klubova.. Ipak, njegova naredna destinacija još uvek nije poznata.

22
20

2 Komentara

  1. je uložio velike pare u poslove u Pirotu – staroj planini…..zna se kome ne odgovara dolazak u Partizan. Ucenjen od mocnika, nema nista od Partizana. Malo im je što su doveli 10 igraca, za sad……

    7
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter