2
Tenis

FOTO: Twitter/@Wimbledon

MUŽ POZNATE PEVAČICE OPLEO PO NOVAKU: ‘Mrzim da vidim stvari poput ovih!’

Objavljeno: 20.07.23 u 14:50

Srpski teniser uvek u centru pažnje. 

Novak Đoković nije uspeo da odbrani titulu na Vimbldonu i izjednači se sa Federerom po broju titula u Londonu (8), a takođe do 24. grend-slema. U tom poduhvatu zaustavio ga je prvi reket sveta i čudo od ‘deteta’ Karlos Alkaraz koji je savladao Noleta u dramatičnom susretu koji je trajao skoro 5 sati 3:2.

Ovo je mladom Karlosu bio drugi grend-slem u karijeri i zadržao je prvo mesto na ATP listi. Nekoliko dana od kako se završio Vimbldon još uvek se diže prašina i upućuju čestitke na adresu Španca, ali i kritike na račun Đokovića. Jedan od tih čuvenih kritičara sprskog tenisera je i muž Britni Spirs, Sem Ašgari. 

Njemu se nije dopalo kako se Novak ophodi prema skupljačima loptica i na svom instagram profilu je napisao da je to užasno ponašanje.

-Užasno ponašanje. – naveo je.

Onda je dodao da mrzi takve stvari i da on nikada neće biti takav.

– Mrzim da vidim stvari poput ovih. Šampion je šampion samo ukoliko vodi svojim primerom. Nisi veći od ostalih ako se ovako ponašaš. Ovaj dečak će jednog dana postati šampion i neće ovo zaboraviti. Užasno ponašanje. Nadam se da neću nikada biti ovakav. poručio je Ašgari.

Kako ocenjujete dosadašnji rad Baraka Bahara u Crvenoj zvezdi?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
5
2

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter