0
Evroliga

Nikola Mirotic (C) Rokas Jokubaitis (L) and Head coach Sarunas Jasikevicius Crvena Zvezda v Barcelona-Euroleague 2021/22 Beograd, 14.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

MIROTIĆEV SAIGRAČ GOVORIO O NJEGOVOM ODLASKU IZ BARSELONE: „Kada igrač toliko toga da jednom timu…“

Objavljeno: 20.07.23 u 13:28

„Tužno, veoma tužno.“

Nikola Mirotić će uskoro, kako se čini, napustiti Barselonu, ali ovaj transfer je prilično komplikovan i već se znatno otegao.

Jedna od opcija za Mirotićev sledeći korak je beogradski Partizan, a prema pisanju evropskih medija, on je već postigao dogovor sa trenerom Željkom Obradovićem i čeka samo da napusti Barselonu kako bi potpisao za crno-bele.

Rokas Jokubaitis (R) and Mathias Lessort during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Barcelona on March 28, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Dok je igrao za Barselonu, Mirotić je bio u izuzetno dobrim odnosima sa plejmejkerom Rokasom Jokubaitisem, što je sam Litvanac potvrdio u intervjuu za Basketnews. Jokubaitis je izrazio divljenje prema Mirotiću, nazivajući ga jednim od najtalentovanijih igrača koje je ikada video i ističući kako su bili šuterski partneri tokom dve godine.

– Mi imamo jako dobar odnos, bili smo šuterski partneri dve godine. Gledao sam njegove poteze na treningu i kako ih ponovo radi na utakmicama i reći ću vam da je jedan od najtalentovanijih igrača koje sam ikada video. Naučio me je mnogo. On ima dobro srce, uvek je tu da popriča sa vama i nije mu bitan vaš status u timu uvek će vas pitati kako ste. Posvećena je osoba i mnogo novca donira crkvama i bolnicama – rekao je Jokubaitis i dodao:

– Kada igrač toliko toga da jednom timu, a ne može da se dogovori… Tužno, veoma tužno.

U kom timu bi se Nikola Mirotić najbolje snašao?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter