2
Košarka

Kevin Punter KK Partizan v SC Derby during the Aba League Season 2022-2023 match at Stark Arena on October 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘MI POSTAVLJAMO TRENDOVE’: Panter pecnuo Zvezdu zbog igranja u ‘Štark areni’!

Objavljeno: 20.07.23 u 08:15

Kapiten ‘crno-belih’ ‘pali vatru’

Uzbudljiva košarkaška sezona je iza nas. Što se tiče ‘večitih’ Crvena zvezda vodi 2:1 u trofejima u odnosu na svog ljutog rivala Partizanosvojivši KLS Kup, dok je tim Željka Obradovića slavio nakon deset godina čekanja u AdmiralBet ABA ligi. Ni u Evroligi se nisu loše pokazali sprski predstavnici, naportiv, čak odigrali iznad očekivanja.

Tim sa Malog Kalemegdana je imao priliku da ode u Top 8 fazu, ali na kraju nisu uspeli, dok je ‘parni valjak’ bio nadomak fajnal-fora, ali je Real Madrid i pored prednosti Partizana od 2:0 u seriji uspeo da preokrene i sruši snove ovom klubu. I ove godine će Srbija imati dva predstavnika u Evroligi, što je odlična vest, a sada će ova predstavnika svoje mečeve igrati u ‘Štark areni’.

Kapiten ‘crno-belih’ Kevin Panter je dao zanimljiv komentar na to, napisavši na svom tviter nalogu da oni postavljaju trendove.

-I dalje je to naše sr**e, ali razumem. Mi postavljamo trendove. – poručio je.

Na njegov post je odmah reagovao jedan navijač ‘crveno-belih’ tako što mu je odgovorio da je on prve korake napravio upavo u Areni u dresu Zvezde, na šta je on odgovorio da je to tačno, a posle toga spustio loptu u drugom postu.

 -Ljudi su tako osetljivi. Leto je, opustite se, okej je imati „treš tok“ i uživati. – naveo je Panter.

5
9

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter