0
Fudbal

FOTO: Youtube/printscreen

MARKO DMITROVIĆ JUNAK SEVILJE: Sjajnim bravurama doneo prvi pehar svom klubu u ovoj sezoni!

Objavljeno: 20.07.23 u 09:52

Odličan nastup srpskog golmana.

Fudbaleri Sevilje su prošle sezone počeli jako loše, ali kako je takmičarska godina odmicala kraju, tako su se i Andalužani popravljali i pružali sjajne partije. La Ligu su završili tek na 12. mestu, ali će ipak igrati Ligu šampiona, pošto su osvojili Ligu Evrope i tako doneli radost svojim navijačima.

Nova sezona kuca na vrata, a klubovi vrše poslednje pripreme za početak nove. Tako i Sevilja, koja je odigrala takmičenje pod nazivom UEFA KONMEBOL klub čelendž i okitila se titulom. Oni savladali u finalu osvajača Kupa Sudamerikana ekipu Independijente Del Valje nakon boljeg izvođenja penala.

Nije španski klub igrao u najjačem sastavu, pa su gosti iz Ekvadora uspeli to da iskoriste i u desetom minutu susreta poveli preko Lautata Dijaza, a nakon toga su igrači Sevilje preuzeli terensku inicijativu i vršili ozbiljan pritisak da bi im se to isplatilo u samom finišu susreta kada su došli do rezultatskog egala kada je Ortiz bio precizan i odveo meč na penale.

Marko Dmitrović je sjajnim intevencijama bio heroj svoh tima zaustavišvi dva šuta Lorenca Favarelija Marsela Morena, a njegov klub je slavio 4:1.

 

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter