6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

KRAJ SAGE: Klub potvrdio – Poznata sudbina Nikole Mirotića!

Objavljeno: 20.07.23 u 19:12

Sada slede dani odluke.

Nakon više od mesec dana ‘drame’, Nikola Mirotić uspeo je da se dogovori sa Barselonom. Oni su raskinuli ugovor, ali za sada nije poznato više detalja, odnosno da li će i koliko ‘katalonski’ klub morati da isplati Mirotiću.

Nikola je od danas slobodan u izboru nove sredine i definitivno nema klub. U Barseloni je bio lider tima, ali nisu uspeli da dođu do titule Evrolige.

MIROTIĆ I PARTIZAN?

Nikola Mirotić prethodne sedmice predstavljen je od strane apsolutno svih insajdera kao novo pojačanje Partizana. ‘Prašina se digla’ kada je popularni reper Cvija okačio sliku sa Nikolom sa aerodroma u Beogradu.. Tada su svi pomislili da je sve gotovo, međutim..

Kako javljaju grčki insajderi, Mirotić definitivno neće pojačati Partizan. Naime, on je sada najbliži Panatinaikosu, koji je prethodne odbio. Ergin Ataman više od svega želi da ga vidi u svom timu, pa će sada poslati još jaču ponudu.

118
214

6 Komentara

  1. Dosadni ste vise sa tim raznim kosarkasima.Te ovaj ide ovde, pa nece ovde ide onde.E onde nece da mu daju koliko trazi pa se opet vraca ovde idite vise u PM.dosadiste vise sa nagadjanjima,sto pisete kas nemate nikakve informacije,vama je glavni izvor informacija neki reper Cvija koji se sliko sa Miroticem trazeci autogram i on je rekao ovaj ce u Partizan.Dno dna

    27
    2
    Odgovori
  2. Problem je što Partizan nema novac da ga dovede, a u dugovima smo do guše. Jedino da mi navijači plaćamo igrače, sto je ipak teško. Realno je da ode u Panatenaikos. Žao mi je, ali to je realnost

    12
    12
    Odgovori
    • Želim da predložim KK PARTIZANU da godišnje ulaznice poskupe 3 puta za sve sektore i pušte ih u prodaju odmah. Tim bi videli koliko možemo imati prodatih godišnjih pretplatnih karata za sve utakmice u EL i ABA ligu. Naravno da se zadrže i naši klinci. I dovede uz Mirotić i jedan extra pley a ima ih mnogo u inostranstvu. I jedan kombo pley šuter iz Srbije. Plus 2 mlada jeftina krila centra uz Mirotić ako dođe dovesti blizance Ivešić iz Studenskog centra. Tu Dule može da pomogne svom kumu Želimiru. I 2-3 mlada klinca iz omladinske škole koji su bili prošle godine da uz Vukčevića počinju i zatvaraju lakše ABA utakmice. Time bi odmarali EL igrače za laganiji trening i dobre tekme. Svako može ko hoće da uplati na žiro račun KK PARTIZAN novac od 200 dinara pa i više. To je bre jedna flaša Fante 1,5l odvoji toliko pred svaku utakmicu koju nemožeš gledati i uspećemo.

      2
      5
      Odgovori
  3. Mislim da neće igrati za Pao, a voleo bih da zaigra za Partizan i za to navijam svim srcem. Imati u timu takvu ljudinu i čoveka a pritom odličnog igraća je velika stvar. Šta bude biće , jedino u šra verujem je to da će Željko i Zoran napraviti tim po njihovoj meri a na radost svih GROBARA.

    30
    10
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter