0
Fudbal

FOTO: Twitter/@PSG_inside

‘IZMEĐU MENE I NAVIJAČA NEMA MNOGO LJUBAVI’: Da li ovo znači rastanak Nejmara i Parižana!?

Objavljeno: 20.07.23 u 11:10

Došao je kao veliko pojačanje.

Fudbaleri Pari Sen Žermena jesu osvojili Ligu 1, ali nije to bilo ubedljivo kao ranijih godina pošto su imali samo jedan bod (85) od drugoplasiranog Lensa. Bolna tačka za sve u ‘gradu svetlosti’ jeste Liga šampiona, koju nikako da osvoje, a najbliži tome bili su 2020. godine kada su poraženi od Bajerna u finalu.

Jedan od zvezda ovog tima jeste Nejmar koji je 2017. godine stigao u Pariz iz Barselone za rekordnih 220 miliona evra, a za to vreme odigrao je 117 mečeva i bio precizan 118 puta. Po mišljenju mnogih, Brazilac je u Barsi  bio mnogo disciplinovaniji i bolje je igrao. Obično kada dođe februar, on se povredi i možda čak najbitniji deo sezone propusti.

Nejmar je oktrio da li će igrati i naredne sezone u prestonici Francuske.

-Biću PSŽ-u i sledeće sezone iako nema mnogo ljubavi između mene i navijača. Imam ugovor, a i do sada mi niko ništa nije govorio na temu odlaska. Mirno čekam početak sezone. – poručio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter