3
Evroliga

Nemanja Nedovic (L) and Nikola Mirotic after the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and FC Barcelona at Aleksandar Nikolic Hall on December 30, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

CRNOGORCI TVRDE: Mirotić je dao svoju reč i neće je pogaziti!

Objavljeno: 20.07.23 u 23:23

Da li je reč jača od novčane ponude?

Nakon više od mesec dana ‘drame’, Nikola Mirotić uspeo je da se dogovori sa Barselonom. Oni su raskinuli ugovor, ali za sada nije poznato više detalja, odnosno da li će i koliko ‘katalonski’ klub morati da isplati Mirotiću.

Nikola Mirotić prethodne sedmice predstavljen je od strane apsolutno svih insajdera kao novo pojačanje Partizana. Pojavili su se i drugi klubovi sa svojim ponudama, ali kako prenosi crnogorski ‘Dan’, Mirotić je dao svoju reč i ne želi da je pogazi, uprkos jakim ponudama, pre svega iz Grčke.

 

PAO SE OKRENUO ŠENGELIJI

Panatinaikos je imao veliku želju da u svoje redove dovede Nikolu Mirotića, ali ta ‘saga’ oko nekadašnjeg NBA košarkaša, sada već predugo traje. Okrenuo se PAO drugim opcijama, a rešenje su videli u Toku Šengeliji, kom su ponudili dva miliona evra po sezoni.

Šengelija želi da se uputi u Grčku, ali problem pravi važeći ugovor sa Virtusom. Klub iz Bolonje želi da dobije obeštećenje, a pošto PAO ne želi da ga plati, Tornike se ponudio da to sam uradi.

 

16
9

3 Komentara

  1. Zivot mi je pokazao drugo lice „brace“ Crnogoraca… Ako su u sukobu 1 na 1 , sa slabijim protivnikom, cine sve da ga slome…Ako je pak situacija obrnuta, onda su kao tetke..Podvuku rep i cute…Sto se tice reci, traje im dok se situacija ne preokrene, a za rec bi vas izdali…, i svi su veliki Srbi dok ne stignu u Beograd…Albanci cvrsce drze rec od Crnogoraca…

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako je Mirota dao rec, onda je stvar zavrsena i nista se ne moze promeniti. To je jedan veoma poseban momak – covek i Srbin koji svakom moze biti primer cvrstinom svog karaktera. Njemu se rec ne moze tako lako izvuci, ali kad je jednom da, njegovu odluku nista ne moze da promeni. Dobrodosao Srbine, brate!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter