0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

BORJAN NA UDARU NAVIJAČA ZRINJSKOG: Spremaju mu ‘doček!’ (FOTO)

Objavljeno: 20.07.23 u 15:10

Sramne izjave. 

Fudbaleri Slovana iz Bratislave ostvarili su veliku pobedu nad ekipom Esperanža u Luksemburgu, rezultatom 2:0, čime su se plasirali u drugo kolo kvalifikacija. Takođe, na tom susretu istakao i bivši kapiten Crvene zvezde, Milan Borjan, koji je odbranio penal i tako pomogao svom timu da ode korak dalje.

U narednom kolu kvalifikacija, Slovan će odmeriti snage sa Zrinjskim 25. jula od 21 čas. Prva utakmica se igra u Bosni, a navijači ovog kluba su sramno isprovzivali čuvara mreže slovačkog tima, Milana Borjana. Na svom zvaničnom instagram profilu, Zrinjski je objavio ko će im biti rival, a jedan od pristalica tog kluba je ostavio komentar kojim provocira golmana koji potiče iz Krajne.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HŠK Zrinjski Mostar (@hsk.zrinjski)

Borjan je bio deo kolone koja je izbegla iz Hrvatske Srbiju 1995. godine u akciji pod nazivom ‘Oluja’, a navijači su ga sramno provocirali podsećajući ga na taj užasan događaj. Čeka se odogvor UEFE na ovakve prozivke.

Kako ocenjujete dosadašnji rad Baraka Bahara u Crvenoj zvezdi?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
2
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter