0
Fudbal

Dusan Vlahovic Serbia, national football team training session in Doha, Qatar on 20. Nov, 2022 photo: Pedja Milosavljevic

SPORTSKI DIREKTOR JUVENTUSA OTKRIO PO KOJIM USLOVIMA VLAHOVIĆ MOŽE DA ODE: Dotakao se i Lukakua!

Objavljeno: 19.07.23 u 09:30

Da li će popularni ‘Duca’ napustiti ‘staru damu’.

Juventus je imao turbulentnu sezonu sa mnogim usponima i padovima. Seriju A su zavrišili kao sedmi, a ispali u polufinalima Lige Evrope i Kupa Italije. Prvo je uprava morala da ode zbog finansijskih malverzacija, pritom su im oduzeti bodovi (15), a onda vraćeni. Taman su ušli u dobru seriju, a onda ponovo oduzmanje bodova i to kada su bili drugi na tabeli, ali ovog puta 10.

Tu mukama nije kraj, ‘stara dama’ je dala predlog UEFI da istupi naredne sezone i Evrope i projekta Superlige, kako bi izbegli određene kazne. Što se tiče igračkog kadra, Di Marija je napustio Juve i vratio se u Benfiku, Alegri je poručio kapitenu Bonućiju da više ne računa na njega. Napadač kluba iz Torina, Dušan Vlahović je već duže vreme na izlaznim vratima, jer nije zadovoljan tretmanom njegovog sadašnjeg trenera. Kao nove destinacije pominjale su se Čelsi PSŽ.

Povodom ovih špekulacija, oglasio se i sportski direktor Juventusa, Kristijano Đuntoli i rekao da veruje u Vlahovića i da su fokusirani na njega.

– Čvrsto verujemo u Dušana. I fokusirani smo na njega. Smatram da imamo odličan napad. Ali, jasno je i da moramo da sredimo račune. Pa, ako stigne ponuda koja se ne odbija… Kolika ponuda? Ne bih se bavio sumama. Pričaćemo o tome ako neka ponuda stigne. – poručio je Đuntoli.

Ovih dana se pominje da bi Romelu Lukaku mogao da pojača redove ‘stare dame’, a Đuntoli je kazao da ne mogu u ovom trenutku da priča o tome.

– Ne mogu u ovom momentu da pričam ni o jednom igraču konkretno, jer smo tek na početku prelaznog roka. Imamo Vlahovića, Kijezu, Milika i Kena, napadače u koje čvrsto verujemo. Ubeđeni smo da imamo odličnu bazu u ofanzivi. – zaključio je.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter