0
Evroliga

from left Sergio Llull, Petr Cornelie, Adam Hanga, Alberto Abalde, Vincent Poirier, Walter Tavares and Dzanan Musa during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Real Madrid at Aleksandar Nikolic Hall on January 10, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

RADI SE PUNOM PAROM: Alba i Monako pojačali svoje centarske linije!

Objavljeno: 19.07.23 u 20:11

Evroligaška pijaca je u punom jeku.

Danas je izgleda u Evroligi bio dan za potpisivanje igrača na poziciji visokog krila. Monako je u ozvaničio dolazak sjajnog francuza, Kornelija. Reč je o momku koji ima 27 godina, a u sezoni za nama nastupao je za Real Madrid sa kojim je postao prvak Evrope.

Korneli je u proseku beležio 4.5 poena, uz tri skoka i pola asistencije po meču. Pre Real Madrida nastupao je za Denver, Pau-Ortez, Le Manš i Levalois.

Drugi potpis danas viđen je u Berlinu, gde je Alba našla zamenu za Luka Sikmu. Novo pojačanje berlinskog evroligaša je Džastin Bin, koji dolazi iz razvojne lige. On je prethodne sezone beležio 10 poena uz nešto više od sedam skokova po meču.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter