2
Košarka

Ostoja Mijailovic (L) and Nikola Pekovic Partizan v Crvena Zvezda-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 06.03.2022. foto: Marko Djokovic/Starsport.rs ©

PRVI ČOVEK ‘CRNO-BELIH’ OTKRIO: ‘Nije nam problem da potpišemo igrača iz Hrvatske, mi smo klub iz regiona!’

Objavljeno: 19.07.23 u 09:55

Da li je na pomolu novi transfer?

Partizan je nakon odlične sezone osvojivši AdmiralBet ABA ligu nakon jedne decenije čekanja pobedivši Crvenu zvezdu u finalnoj seriji 3:2. I u Evroligi su imali odlično izdanje, gde su bili nadomak plasmana na fajnal-for, ali ih je sprečio Real Madrid. ‘Crno-beli’ su imali prednost od 2:0, da bi ‘kraljevi’ preokrenuli i na kraju trijumfovali u ovom takmičenju krenuo u sklapanju tima za narednu takmičarku godinu.

Otišli su Matijas Lesor, Dante Eksum, Janis PapapetruJam Madar, a što se tiče pojačanja, Kevin Panter je potpisao novi ugovor, takođe je ostao i Džejms Naneli, a stigli su Ognjen Jaramaz, Nikola MirotićMateuš Pontika. Sada se pominje da bi redove Partizana mogao da pojača, košarkaš Zadra, Luka Božić, koji je prošle sezone bio MVP ABA lige.

Predsednik ‘parnog valjka’ Ostoja Mijailović je rekao ako potpišu Luku Božića ili bilo kog drugog da će da obaveste javnost.

Ako potpišemo Božića ili bilo kojeg drugog igrača, uvek obavestimo javnost. Luka Božić je jako dobar igrač, ali više od toga vam ne mogu reći. Partizanu nije problem da potpiše nekog igrača iz Hrvatske, jer smo mi klub iz regiona. – poručio je Mijailović.

U kom timu bi se Nikola Mirotić najbolje snašao?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
14
3

2 Komentara

  1. Pa posto ne igrate KLS i suspendovani ste i za sledwcu godinu vi i jeste klub iz regiona
    Igrajte od sada u Zagrebu ili Splitu
    Mozda Podgorica

    1
    3
    Odgovori
    • Od toliko jeda još si totalno i dezinformisan,,,Partizan nacionale je jači od ove dve zarđale limenke ,,,,

      3
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter