2
E-sports

FOTO: Fortuna esport

PARTIZAN IZBACIO ZVEZDU IZ TRKE ZA PLEJOF: Crno-beli slavili u novom večitom derbiju!

Objavljeno: 19.07.23 u 23:21

Zaslužen trijumf.

U šestom istorijskom večitom derbiju u okviru EBL-a (Esports Balkan League), Partizan je još jednom trijumfovao, ovoga puta protiv Crvene zvezde. Ova pobeda praktično je eliminisala Crvenu zvezdu iz trke za plejof, mada i dalje postoje neke šanse da se tamo plasiraju.

Pre meča, Partizan je bio favorit, s obzirom na svoj sjajan skor u EBL ligi sa 10 pobeda i jednim porazom, dok je Crvena zvezda imala skor od pet pobeda i šest poraza, što ih je stavljalo u nepovoljan položaj.

Međutim, na samom početku meča, Crvena zvezda je pokazala odličnu igru i stekla značajnu prednost u kilovima i goldu, što im je davalo prednost. Ipak, jedan ključni „tim fajt“ promenio je tok meča.

Igrač Partizana po nadimku „Yakkey“ bio je ključan u ovom velikom „tim fajtu“, u kojem je ekipa Partizana osvojila zmaja, a potom i barona. Ovaj odlučujući trenutak preokrenuo je situaciju u korist Partizana i doveo ih do pobede.

Nakon ovog meča, Partizan je nastavio sa svojom impresivnom sezonom, dok će Crvena zvezda morati da se suoči s izazovom da se vrate u igru i bore za plejof mesto u preostalim mečevima.

12
3

2 Komentara

  1. Ubite se, o čemu vi pišete?! Ako je ovo sport onda…
    Ovo kažem kao ostrašćeni navijač Partizana, a ove igrice za mene nemaju veze sa njim.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter