0
Domaći fudbal

Marko Marin during Barak Bakhar of Israel, new head coach of Crvena Zvezda, his first press conference in at stadium Rajko Mitic (Marakana) on May 29, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MARIN OTVORENO: ‘Bahar je znao da Eraković ide još pre nego što je preuzeo Zvezdu!’

Objavljeno: 19.07.23 u 17:25

Ozbiljno se posluje u Ljutice Bogdana.

Prvi čovek skauting službe Crvene zvezde, Marko Marin govoreći za Telegraf otkrio je detalje Erakovićevog transfera u Rusiju. Kako i sam Marin kaže, Bahar je bio upoznat sa njegovim odlaskom još pre nego što preuzeo Zvezdu:

‘Crvena zvezda ima finansijski plan koji je usvojen na Skupštini i uključuje 12 – 15 miliona evra prihoda od transferа. Svesni smo da će se ponude koje stignu na adresu našeg kluba odnositi uvek na najbolje igrače i to je neminovnost tržista. Odlazak Erakovića je bio planiran i to smo treneru Baharu jasno rekli još na pregovorima u Tel Avivu.

Strahinja Erakovic Serbia – Norway, UEFA Nations League June, 2. 2022. Belgrade, Serbia.
2.6.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

– Eraković je bio planiran da bude prodat prošlog leta, imali smo veću ponudu nego danas, međutim, odustali smo u poslednjem trenutku od njegovog transfera zbog kvalifikacija za Ligu šampiona koje smo tada imali pred nama.’ – rekao je šef skauting službe beogradskih ‘crveno-belih’.

8
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter