0
Fudbal

FOTO: Twitter/@AlNassrFC_EN

KRISTIJANO RONALDO O SERIJI A: ‘Živnula je nakon što sam potpisao!’

Objavljeno: 19.07.23 u 11:55

Portugalac uživa na Bliskom Istoku.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Krstijano Ronaldo je trenutno član Al Nasra i tim transferom je započeo trend da se fudbaleri masovno odlučuju da svoje karijere nastavljaju u bogatim klubovima Saudijske Arabije. On je pre ovog kluba nastupao u dva navrata za Mančester junajted, ali su svi saglasni da je najbolje partije pružao za Real Madrid, koji se jedva oporavio od njegovog odlaska.

Kada je napustio prestonicu Španije, prešao je u Juventus, gde je nastavio za odličnim partijama, ali ne baš kao što je to činio u Madridu. Poznato je da je italijanska Serije A nekada bila najjača liga i da su mnogi nazivali ‘fudbalski NBA’. Međutim, u poslednijh 10,15 godina, izgubila je na kvalitetu i popularnosti, ali nakon dugo vremena ponovo vratila gde je pripadala. Ronaldo je rekao da kada je stigao u Juventus Serija A je bila mrtva i da je on oživeo.

-Kada sam ja stigao u Juventus, Serija A je bila mrtva i nakon što sam potpisao… živnula je. Gde god Kristijano ode, on genemriše veliko interesovanje. – poručio je.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter