7
AdmiralBet ABA Liga

Ognjen Kuzmic (L) and Head coach Dusko Ivanovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 5 match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Asvel LDLC at Aleksandar Nikolic Hall on November 17, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

HOTSPORT OTKRIVA PLATE ZVEZDINIH KOŠARKAŠA: Za 6 igrača nešto manje od četiri i po miliona!

Objavljeno: 19.07.23 u 23:50

Podaci su izneti na redovnoj sednici kluba.

Kao što je od ranije poznato, danas je održana redovna sednica Skupštine KK Crvena zvezda. Pored brojnih novosti za navijače, bilo je priča i o platama pojedinih košarkaša crveno-belih, koje je saznao i naš portal.

Četvorica pojačanja koja imaju finansijski najmanje ugovore su Jago dos Santos, Marko Simonović, Adam Hanga i Dejan Davidovac. Brazilac u prvoj godini ugovora ima platu od 350.000 evra, dok u svakoj narednoj godini ona raste. Pored toga, za najkorisnijeg igrača nemačke lige, određeno je i veliko obeštećenje, koje će drugi klub morati da plati ukoliko želi da ga odvede iz Crvene zvezde.

Što se tiče Marka Simonovića, Adama Hange i Dejana Davidovca, oni će zaraditi oko 600.000 evra neto. U tu cifru naravno, nisu uključeni timski bonusi, za trofeje.

Plata Šabaza Nejpira u prvoj godini ugovora stoji na oko 1.9 miliona evra, dok je u drugoj godini nešto viša. U pitanju je takođe neto cifra, bez bonusa.

Uskoro bi ugovor trebao da produži Ognjen Kuzmić, koji je kao i Miroslav Raduljica u prošloj sezoni zaradio 300.000 evra, dok je njegov status za ovu i dalje nejasan.

Na Skupštini kluba je iznet podatak i da je budžet Crvene zvezde za plate svih košarkaša 12 miliona evra.

U kom timu bi se Nikola Mirotić najbolje snašao?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
62
88

7 Komentara

  1. Nije Barsa pustila Mirotica da trazi klub. Barsa je ko zna kojim dilovima dala njega partizanu. To je neka debela rezija. Tako i Pantera niko nije smeo uzeti. Ni druge.
    Tako je to. Ovi komentari nece biti objavljeni. Jer sa istog lonca novinarcici locu.
    Mene bi bilo sramota da dodje i u Zvezdu gde je hteo. Ali dusmani…

    1
    7
    Odgovori
  2. Ne zna se sta je gore. Covic dovodi igrace sa smetljista i pravi ih zvezdama i pojacanjima. Zezati zvezdase. Da je bar uzeo nase mladje.
    partizan opet ima toliko para da bi se postideo i svaki NBA tim.
    Odakle lova klubu koji igraca nije napravio? Odakle dvorana? Odakle toliko paznje od novinara?
    Dovesce pet najskuoljih igraca Evrope. Ni Barsa ni Real, ni Armani ni Monako ne mogu.Mogu oni sa velikim vodjom. Dok sve Srpsko propada oni sa desetinama miliona trguju.
    Stidili se iko zbog ovog zlocina???

    4
    5
    Odgovori
    • Nije Barsa pustila Mirotica da trazi klub. Barsa je ko zna kojim dilovima dala njega partizanu. To je neka debela rezija. Tako i Pantera niko nije smeo uzeti. Ni druge.
      Tako je to. Ovi komentari nece biti objavljeni. Jer sa istog lonca novinarcici locu.
      Mene bi bilo sramota da dodje i u Zvezdu gde je hteo. Ali dusmani…

      1
      4
      Odgovori
  3. Lako je Zvezdi jer ona je u ovoj prošloj sezoni imala sigurno 50000 gledalaca a tek u Areni imati će u proseku sigurno 2500.Kad se tome doda socijalna od AV eto love do krova.

    8
    7
    Odgovori
  4. Zemlja koja je pravila košarkaše je postala zemlja u kojoj se dva najjača kluba utrkuju ko će dovesti skupljeg.Koliko smo mi slepi i kako nas je lako voditi.Grobar sam i hvatam sebe kako se nadam da će Partizan osvojiti Evroligu i stvarno se nadam ali po koju cenu?Šta posle Obradovića,Ivanovića?

    13
    1
    Odgovori
  5. Evo najjaanije sto se tice Raduljice . Ostali su mu duzni para pa je dosao i tako naplacuje dug . Sto se tice ostalih igraca 4.5 miliona 6 a partizan jedva mikion za 4 igraca bar tako oni kazu hahaha

    5
    6
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter