11
Košarka

FOTO: Privatna arhiva

GORAN VESIĆ GOVORIO O TRANSFERIMA ‘VEČITIH’: ‘Čudim se, odakle im tolike pare za ugovore!’

Objavljeno: 19.07.23 u 11:35

Ministar građevinarstva se dotakao sportskih tema.

Može se reći da su i Crvena zvezda Partizan imali odlične sezone iza sebe. ‘Crveno-beli’ vode 2:1 u trofejima u odnosu na tim Željka Obradovića, osvojivši KLS Kup, dok su se ‘crno-beli’ okitili naslovom AdmiralBet ABA lige i to nakon deset godina čekanja. Nakon zavšetka duge sezone, usledila je pauza, ali i za to vreme oba kluba marljivo rade na pojačanjima i sklapaju kockice za sledeću takmičarsku godinu.

Što se tiče Partizana, otišli su Matijas Lesor, Dante Eksum, Janis Papapetru, Jam Madar, a došli su Ognjen Jaramaz, Nikola Mirotić Mateuš Pontika, a ugovore su produžili Kevin Panter, Zek LedejDžejms Naneli. Redove Zvezde napustio je arentinski duo Kampaco-Vildoza, Filip Petrušev, Ognjen Dobrić, a kao nova pojačanja su Dejan Davidovac, Marko Simonović, Miloš Teodosić, Adam Hanga, Majk Tobi, Džoel Bolomboj, Rokas Gijedraitis, Šabaz Nejpir i Jago Dos Santos.

O svemu tome govorio je ministar građevinarstva i bivši predsdenik Crvene zvezde, Goran Vesić koji je istakao da se čudi ovolikim pojačanjima.

– Pored svih obaveza pratim ova pojačanja u košarkaškim klubovima. I čudom se čudim. Koliko ih je…- naveo je.

Potom je upitan zbog čega su čudi, na šta je on odgovorio da ne zna odakle im  toliki novac.

-Odakle im pare za ovoliko ugovora? To nije pitanje za mene, ja sam ministar građevinarstva. – kazao je kroz smeh Vesić.

20
67

11 Komentara

  1. E Vesiću, Vesiću, pa list Sport te je svojevremeno pitao gde je nestalo 15 miliona maraka iz Zvezde, ali te tada niko nije krivično gonio, nadam se da će doći taj dan, ali ne samo za to.

    17
    0
    Odgovori
  2. Ćuti Vesiću bio si i u fk i u kk Crvena zvezda kad su imali najveće dugove. Ušao Vučić u Fk i doveo Dzaju da bi tebe oterali i umesto da se neko pozabavio tvojim „radom“ u fk i kk i da odgovaras za ve što si napravi ti si sada ministar u Vladi Srbije strasno

    27
    1
    Odgovori
  3. za tebe je – Da li se secaš kad si kk cz ostavio dug od 17 mil evra pa ga je čuveni Dragan Djilas oprao uz pomoc pravne službe ?

    21
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter