0
Fudbal

FOTO: Twitter/ Fulham Football Club

FUILAM TRAŽI 60 MILIONA ZA MITROVIĆA: Srpskog napadača jedva ubedili da ode na pripreme!

Objavljeno: 19.07.23 u 22:53

Srbin ne želi da ostane u Fulamu.

Zaoštrava se situacija između Aleksandra Mitrovića i Fulama. Prema izveštajima Skaj Sporta, najdraži „sin“ navijača Fulama, Mitrović, oseća se toliko uvređeno i razočarano zbog toga što mu klub ne dozvoljava da pređe u Saudijsku Arabiju, da je odlučio da više ne želi igrati za engleski tim.

Iako je prvobitno bio odlučan da ne putuje sa ekipom na američku turneju, što je zakazano za sutra, Mitrovićevi agenti i predstavnici Profesionalne asocijacije fudbalera uspeli su da ga ubede da ipak krene sa timom za SAD.

Međutim, čini se da su pregovori oko njegovog potencijalnog transfera na Bliski istok daleko od kraja. Gazda Fulama, Toni Kan, odredio je cenu od 60.000.000 evra za Mitrovića, što je previše za potencijalne saudijske klubove. Mitrovićevi zastupnici pokušavaju da ubede Kana da prihvati nešto nižu ponudu, kako bi se transfer ostvario.

Dolazak srpskog reprezentativca Sergeja Milinkovića-Savića u Al Hilal dodatno komplikuje situaciju, jer se čini da će posao oko Mitrovića biti mnogo teži za realizaciju.

Ukoliko se transfer Mitrovića na kraju dogodi, Fulam će imati vremena da pronađe zamenu i novog napadača pre početka Premijer lige, zakazane za 12. avgust, kada će se susresti sa Evertonom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter