17
Domaći fudbal

from left Milos Filipovic Nemanja Milojevic Nikola JankovicNemanja Nikolic Kolubara v Partizan, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FC Kolubara (JNA) on September 04, 2022 in Lazarevac, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

FSS PRELOMIO: Evo koliko klubova će naredne sezone biti u Superligi!

Objavljeno: 19.07.23 u 16:55

Potpuni cirkus.

Fudbalski savez Srbije doneo je odluku da naredne sezone takmičenje broji 16 klubova. Ono što pravi problem jeste nerazjanjena pozicija Kolubare u ovom momentu, koja još uvek nije upoznata sa svojim statusom kada je naredna sezone u pitanju.

CAS, odnosno međunarodni sud za sportsku arbitražu zaseda u petak, kada će odlučiti da li su Kolubari oduzeti bodovi sa razlogom ili je ipak bilo propusta i grešaka.

U slučaju da CAS prelomi u korist Kolubare, očekuje se da iz Superlige bude izbačen Radnik iz Surdulice. Sada je preostalo samo da čekamo, jer CAS ‘vaga’ i ima tu moć da prelomi u nečiju korist.

Surdulica ili Lazarevac naredne sezone biće uskraćeni za superligaški fudbal.

130
242

17 Komentara

  1. 10-12 klubova 4 kruga 3-4mlada igrača da počinju utakmicu obavezno da ako se proizvede neki reprezentativac i posvetiti pažnju treninzima u radu sa loptom pošto je ovo muka gledati

    3
    2
    Odgovori
  2. Sta ako bi se i Radnik zalio medjunarodnim sudu za sportsku arbitrazu. Zasto niko nije reagovao kada i pored var tehnologije prolaze ocigledne sudijske greske a da nikome posle toga ne pada na pamet da kazni odgovorna lica. Ako su sudije na teranu pogresile var sudije bi posle pregleda snimaka mogle da razrese spornu situaciju.

    12
    0
    Odgovori
  3. Nije fer prema Radniku iz Surdulice..ili cak Niskom Radnickom-koji su status prvoligaša izborili u barazu.Pored Kolubare-Lazarevac,trebalo je /ne samo novcano/kazniti oduzimanjem bar po 3 boda/ minimum/Spartak i Mladost.gat/ Subotica i NS/… igranka se nastavlja..

    19
    1
    Odgovori
    • Dokle ćemo slušati tu evropu,što ne kazne njihove velikane koji non stop nameštaju.Pogledajte završnice prvenstva.Nije bitna titula, bitna je lova iz kladionica,shvaćam ih od toga klubovi žive.Analiziraj te rezultate Bajerna,Dortmunda,Arsenala,Mančester sitija itd.

      15
      0
      Odgovori
  4. Ovi bednici srljaju iz goreg u gore ako izbace radnik on se zali i trebalo je izbaciti napredak radnucki nis spartak mladost n sad niko nemoze na svetu d9kazati namestanje jedino pametni srbi gluperde

    13
    4
    Odgovori
    • Jest da ni Toncev iz Radnika nije cvecka ali ovde je FIFA dojavila da je Kolubara namestala utakmicu,a da izbace Radnik?

      16
      3
      Odgovori
    • Tako je, dobiju Partizan u gostima, da nema sanse za Evropu i odmah ne valjaju…samo u Bg-u treba da se igra, ostali da gledaju na tv-u fudbal…sramota je ovaj komentar

      11
      4
      Odgovori
        • Krupne odluke donete na brzinu.
          Naravno da je nemoguce dokazati nameštanje bilo koje utakmice a verovatno ih je mnogo.Prema tome,ne hvataj se u kolo ako ne znaš da igraš.

          3
          0
      • Krupne odluke donete na brzinu.
        Neko je pomislio da će Kolubara tek tako preći preko te sramne političke odluke.
        Ako je savez stvarno mislio o dobrobiti fudbala,onda je trebalo izbaciti pola tomova iz Super lige i ko zna koliko iz ostalih.

        4
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter