0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

BORJAN ODBRANIO PENAL ZA SLOVAN: Golman Zvezde briljirao u Luksemburgu! (VIDEO)

Objavljeno: 19.07.23 u 22:25

Odlično je reagovao.

Novi revanš mečevi prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona odigrani su večeras u 20 časova. Fudbaleri Slovana iz Bratislave ostvarili su veliku pobedu nad ekipom Esperanža u Luksemburgu, rezultatom 2:0, čime su se plasirali u drugo kolo kvalifikacija.

Milan Borjan, fudbaler Crvene zvezde koji je trenutno na pozajmici u Slovanu, odmah na početku meča briljirao je odbranivši penal Štolcu u desetom minutu, pruživši dodatni podstrek svojoj ekipi.

Ipak, pravi junak utakmice bio je Vladimir Vajs, iskusni reprezentativac Slovačke, koji je u razmaku od samo sedam minuta postigao oba gola za svoj tim, oba puta realizujući penale – prvi u 55. minutu, a potom i drugi u 62. minutu.

U drugom kolu kvalifikacija, Slovan će se suočiti sa šampionom Bosne i Hercegovine, ekipom Zrinjskog.

U drugom revanš meču, Ludogorec je ostvario spektakularan podvig, nadoknadivši dva gola zaostatka iz prvog meča i ubedljivo savladavši ekipu Balkani rezultatom 4:0, u utakmici odigranoj u Razgradu.

Bugari su u prvih 45 minuta potpuno anulirali prednost gostiju, a ključnu ulogu odigrao je Bernard Tekpetej, postigavši golove u četvrtom i 45. minutu.

Drugo poluvreme počelo je snažnim udarcem Matijasa Tiserija, koji je preokrenuo dvomeč u korist Ludogoreca svega četiri minuta nakon početka. Konačan rezultat postavio je Kaio Vidal u 78. minutu.

U drugom kolu kvalifikacija, šampion Bugarske će se suprotstaviti Olimpiji iz Ljubljane.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter