0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BISER ‘STARE DAME’ U LJUTICE BOGDANA: Crvena zvezda zainteresovana za mladog talenta! (FOTO)

Objavljeno: 19.07.23 u 10:50

Odličan posao.

Fudbaleri Crvene zvezde su sjajno odigrali ovaj pripremni period na Zlatiboru Rusiji, ostvarivši trijumf na svim utakmicama, a ono pravo sledi 26. jula, kada će ‘crveno-beli’ imati generalnu probu pred start Mozzart Bet Superlige Srbije protiv Fiorentine. Strateg kluba iz Ljutice Bogdana je nakon ovih kontrolnih utakmica video kakavim igračkim kadrom raspolaže i na koga može računati.

Ono što je utemeljio Izraelac jeste bedem u zadnjoj liniji trio Eraković-Dragović-Mijailović, koji su se odlično pokazali. Međutim, Zvezda će ostati oslabljena za Strahinju Erakovića koji je pojačao redove Zenita, a na račun ‘crveno-belih’ inkasirano je sedam miliona evra. Naravno, čelnici šampiona Srbije ne gube vreme, pa će taj novac uložiti u mladog talenta Vojvodine, Uroša Kabića. 

FOTO: Starsport

Kako Kurir prenosi pregovori se vode već neko vreme, iz Crvene zvezde se nadaju da će posao vrlo brzo biti završen. Za Kabića je Torino bio zainteresovan i nudio oko dva ipo miliona, pa je pitanje da li će čelnici Vojvodine pristati na manju cifru.

9
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter