0
Fudbal

FOTO: Twitter/@AlNassrFC

RONALDO: ‘Nikada se neću vratiti u Evropu, kvalitetna je samo Premijer liga! U Arabiji je bolji fubdal nego u Americi!’ (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 18.07.23 u 09:20

Izjava koja je podigla veliku prašinu!

Fudbaleri Al Nasra poraženi su na od Selte Vigo na meču prijeteljskog karaktera sa ubedljivih 0:5. Španski tim je na dominantan način napravio iznenađenje i doslovno obrukao Kristijana Ronalda i ekipu.

Posle meča oglasio se legendarni Portugalac koji je otkrio da više nikada ne želi da igra na Starom kontinentu.

-Neću se sigurno više nikada vratiti u Evropu. Vrata su zatvorena. Imam 38 godina, a i Evropski fudbal je izgubio na kvalitetu. Samo je Premijer liga kvalitetna, daleko ispred svih ostalih – istakao je Ronaldo. 

Portugalac smatra da je ogromnom broju fudbalera iz Evrope otvorio vrata i povećao šansu za njihov dolazak u Saudijsku Arabiju za velike svote novca.

-Svi sada žele ovde da igraju i da, saudijska liga je bolja od američke MLS lige – poručio je Kristijano. 

🚨⛔️ Cristiano Ronaldo: „I won’t return to European football, the door is completely closed“.

„I’m 38 years old, also European football has lost lot of quality… only valid one is Premier League, they’re way ahead of all the other leagues“. pic.twitter.com/czxco9PzlM

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter