11
AdmiralBet ABA Liga

James Nunnally Mathias Lessort Kevin Punter Zach Leday ABA liga, Finale treca utakmica, Crvena Zvezda - Partizan , Srbija, Beograd 18.6.2023 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

POZNATI PORTAL OTKRIO PLATE PARTIZANOVIH IGRAČA: Crno-beli platili gotovo 3 miliona za četiri igrača!

Objavljeno: 18.07.23 u 13:26

Evo koliko su izdvojili.

Nakon impresivne prošle sezone u Evroligi, Partizan je privukao veliku pažnju javnosti, a čelnici kluba su se suočili sa teškim zadatkom zadržavanja ključnih igrača koji su nosili igru šampiona ABA lige.

Iako su neki igrači napustili klub, poput Matijasa Lesora, Jama Madara, Dantea Egzuma i Joanisa Papapetrua, Partizan je uspeo da produži ugovore sa Kevinom Panterom, Zekom Ledejem, Aleksom Avramovićem i Džejmsom Nanelijem. Takođe, klub je već angažovao dva nova pojačanja – Ognjena Jaramaza iz Bajerna i Mateuša Ponitku iz Panatinaikosa.

Prema izveštajima poznatog portala „Basket News“, za ova četiri potpisa Partizan je izdvojio ukupno tri miliona dolara. Zek Ledej će zaraditi 1.200.000 dolara za jednu sezonu, Džejms Naneli 700.000 dolara, dok će novajlije Ponitka i Jaramaz zarađivati 500.000, odnosno 450.000 dolara.

Partizan i dalje aktivno prati situaciju oko Nikole Mirotića, a takođe traže i rešenja na pozicijama plejmejkera i centra na tržištu. Klub nastoji da ojača ekipu kako bi ostvario još bolje rezultate u narednoj sezoni.

U kom timu bi se Nikola Mirotić najbolje snašao?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
73
25

11 Komentara

  1. Dok je Zvezda kao i u fudbalu potrošila 10 puta više ali je to nekako uvek isto u njihovim glavama jer tako je ajatolah rekao koji inače ne laže..nikada.

    1
    1
    Odgovori
  2. Ljudi kakve veze ima koliko primaju igrači Partizana i Zvezde. Lepo nam je što su sva ov velika i poznata imena dosla u naše klubove, lepo nam sto ne igramo epizodne uloge u EU ligi….e pa to mora i da se plati. A sad gledajte i uzivajte…meni je drago sto je tako i…manje kosta od prava na premijer ligu, koju neko gleda a neko i ne.

    6
    2
    Odgovori
  3. Ponitka je beše imao 900.000 ponudu od Zvezde?! Ili ste tada pogrešili ili sada. Ugovori bi morali da budu transparentni i tada bi se sprečilo ovo majmunsko prepucavanje između navijača blizanaca. Verujem da klubovi na ovaj način manipulišu, i da peru pare pojedinim političarima. Uglavnom, Medrano, Kolorado, itd.

    9
    2
    Odgovori
  4. Koliko je para izdvojeno za ovu gomilu koju su doveli, koliko su placeni Nedovic, Mitrovic, trener Ivanovic ? Kad mislite to da objavite ?

    15
    7
    Odgovori
    • Objavljuje to Ćoki na svojim portalima, ali ne sme za sve igrače. Na primer Teodosić je u Virtusu imao 1.7 miliona evra, a Giedraitis u Baskoniji 1.2 miliona evra, dok nama paraju oči da su u pitanju manje pare. Italijani prenose da je Olimpija Nejpiru nudila 2.5 miliona i tako izjednačila ponudu Zvezde, koja je kasnije povećala na 2.7 miliona. Tako da, ko prati strane medije, zna pravu istinu

      20
      7
      Odgovori
        • PARTIZAN SE PIŠE VELIKIM SLOVOM, NEMAŠ POŠTOVANJE PREMA PROTIVNIKU JER SI BOLESTAN, ZADOJEN MRŽNJOM I NABIJEN KOMPLEKSLIMA JER SI POSTAO RENTA NAVIJAČ PRIVATNOG KLUBA IZ ŽELEZNIKA !!!

          2
          2
    • Ledej je imao ponudu od 1.5 milion po sezoni od Makabija… ostao zbog casova ljubavi kod Zoca, za manje pare. Kako da ne…

      16
      12
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter