0
Evroliga

General overview of Stark Arena grobari, navijaci, fans, supporters, flags, zastave, Supporters of Partizan raise a banner showing head coach Zeljko Obradovic of Partizan during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Play Offs Game 3 match match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Real Madrid - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on May 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POZNAT I PARTIZANOV RASPORED U EVROLIGI: Crno-beli imali manje sreće, teži izazovi na startu!

Objavljeno: 18.07.23 u 12:25

Dobili su redosled rivala.

Evroliga je objavila raspored za nadolazeću sezonu, otkrivajući i redosled rivala za dva najveća srpska kluba – Crvenu zvezdu i Partizan. Crvena zvezda je već objavila svoj raspored, a nedugo zatim isto je učinio i Partizan. Međutim, jasno je da će se crno-beli suočiti sa nešto težim izazovima na početku sezone.

Za razliku od Crvene zvezde, Partizan će započeti sezonu gostujućim utakmicama. Prvo će putovati u Izrael već 5. oktobra na megdan Makabiju, a sedam dana kasnije sledi im gostovanje u Francuskoj protiv Asvela. Nakon toga, Partizan očekuju tri veoma zahtevne utakmice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

Najpre će ugostiti Barselonu na svom terenu, zatim će gostovati Olimpijakosu, a potom će se suočiti sa Crvenom zvezdom u petom kolu, takođe na domaćem terenu.

Prvi večiti derbi zakazan je za 26. oktobar, dok će drugi biti odigran 4. januara. Partizan će imati povoljnost da ne mora putovati mnogo pred drugi derbi, jer će dva dana pre toga dočekati Asvel kod kuće. Takođe, tri dana pre toga će se sastati i sa Virtusom, takođe na domaćem terenu u Beogradu.

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter