0
U pripremi

FOTO; Twitter/ Denver Nuggets

LEJKERSI POSEBNO MOTIVISALI JOKIĆA: ‘Nije se šalio, uopšte!’ (VIDEO)

Objavljeno: 18.07.23 u 18:57

Sezona za pamćenje.

Denver Nagetsi su na krilima neverovatnog Nikole Jokića uspeli da osvoje NBA ligu, a vrlo bitna serija viđena je u okviru Zapadne konferencije, kada su se sastali sa Lejkersima. Kako navodi njegov saigrač iz prošle sezone – Brus Braun, Jokić je tada bio mnogo drugačiji nego inače:

‘Mislim da je ta serija za nas bila nešto što smo shvatili kao „vrlo lično“. Više od bilo koje druge serije u ovom plej-ofu. Ne znam ja zašto, ali… Svi su bili naoštreni. Ma, nikada, ali nikada u životu nisam video da Nikola priča na terenu! Nije on pričao sr***, nego o samoj utakmici! Nije se šalio, uopšte. Uopšte. Kao da je on imao nešto da dokaže, a on, pritom, najbolji košarkaš na svetu.’ – izjavio je Brus Braun, gostujući u podkastu.

Zanimljivo je slušati iskustva Jokićevih saigrača iz prve ruke, jer sezona za nama ostaće zlatnim slovima upisana, jer je srpski košarkaš bio glavni igrač šampionskog tima!

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter