1
Evroliga

FOTO: Real Madrid BC

KAMPACOVE PRVE REČI PO POVRATKU U MADRID: ‘Mnogo nam znači što smo se vratili!’ (VIDEO)

Objavljeno: 18.07.23 u 17:57

Vratio se u Madrid.

Fakundo Kampaco napustio je Crvenu zvezdu, što je pre nekoliko dana i sam klub potvrdio, a evo gde će organizator igre nastaviti karijeru. Naime, on je stavio četvorogodišnji paraf na ugovor sa Realom iz Madrida, gde će i defakto odigrati svoje poslednje dane košarke najvišeg nivoa. Nakon potpisivanja ugovora, Fakundo je rekao:

‘I meni i mojoj porodici mnogo znači što sam se vratio u ono što osećam da je moj dom. Uvek mi je bilo lepo ovde. Dali su mi priliku da mi pokažu kakav sam igrač i uvek ću biti zahvalan.’ – reči su argentinskog plejmejkera, koji potom dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Real Madrid Basketball (@realmadridbasket)

‘Odnosi koje sam ostavio ovde, prijatelji i kolege, su oni koji mi najviše nedostaju i koji su me takođe naterali da se vratim. Moja porodica voli Madrid, tim, moja ćerka je rođena ovde i udobnost porodice je bila veoma je važno da budu mirni i da su srećni.’ – zaključio je Kampaco.

On je prošlog decembra došao u Srbiju, ali je veći deo sezone bio neaktivan u Evroligi, usled problema oko registracije, i uspeo je da podigne dva pehara kao član crveno-belih!

1
3

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter