0
Kladionica

FOTO: Admiralbet

EKIPA ZA POKER TE ČEKA 24/7, SAMO NA ADMIRALBET.RS Zabava koja traje non stop!

Objavljeno: 18.07.23 u 15:25

EKIPA ZA POKER TE ČEKA 24/7, SAMO NA ADMIRALBET.RS

Zabava koja traje non stop!

 

Kada ste poslednji put uspeli da okupite ekipu za poker? Jedan drugar ima dete, pa ne stiže da se posveti hobijima, drugi drugar radi na terenu, treći bi da igra, ali nije toliko dobar, a ni za lokaciju ne možete da se dogovorite, da svima bude po meri. Srećom, ne morate više nikoga da čekate, jer na AdmiralBet.rs uvek ima igrača, a zabava traje non stop.

 

Naime, svi zaljubljenici u najpopularniju kartašku igru na svetu mogu u bilo kom trenutku da sednu za neki od keš stolova na sajtu AdmiralBeta, sa različitim rasponima minimalnih uloga (blajndova), i da se priključe neprekidnoj pokeraškoj akciji, lakše nego ikad.

 

Online poker je dostupan 24/7 svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Registracija se može kompletirati u svega nekoliko koraka na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, nakon čega sleduje vreo letnji Bonus dobrodošlice u iznosu od 3.000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah. Pored toga, igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

 

Pored toga, sve poker igrače svakog dana očekuje veliki broj freeroll turnira, za koje se ne plaća ulaz, a mogu doneti brojne novčane nagrade i ulaz na jače buy-in turnire, dok su od skoro dostupni i privatni stolovi, idealni za igru pokera sa prijateljima. Najvernije igrače očekuju i druge pogodnosti, kao što su zagarantovani nagradni fond turnira, do 50% rakebacka, besplatan ulaz na turnire sa velikim nagradnim fondom, napredovanje kroz nivoe, VIP korisnička podrška i još mnogo toga.

 

Za kraj, s obzirom da se nalazimo u drugoj polovini jula, bitno je podsetiti da svi AdmiralBet igrači imaju novu priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje, ili da poprave svoj trenurni plasman i pređu na viši nivo, čime će poboljšati svoje beneficije. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

 

Ne čekajte, već pronađite keš sto po meri, zauzmite svoje mesto i uživajte u svojoj omiljenoj igri u pravom društvu, samo na AdmiralBet.rs!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter